Video șocant! Un bunic cu nepoții, loviți de o mașină într-o parcare

De Unica.ro, pe

Marţi dimineaţă, un șofer a accidentat un bunic şi pe cei doi nepoţi ai săi în parcarea complexului ConfortCity, din Popeşti-Leordeni. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului.

Șoferul s-a grăbit să treacă de barierele ridicate în parcare, deşi un bărbat, identificat ulterior drept bunicul minorilor, traversa pe acolo împreună nepoţii. Unul dintre copii a fost luat în braţe, în timp ce celălalt minor a ajuns sub roţile  maşinii, potrivit EuropaFM.

Citeşte şi: Video emoționant! Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie pe patul de spital. După două zile, femeia a murit

Bunicul şi nepoţii acestuia au fost duşi la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

„În comuna Popeşti-Leordeni, pe Spaiul Unirii nr. 9, a avut loc un accident rutier, în care conducatorul unui autoturism, pe fondul neasigurarii schimbării direcţiei de mers, ar fi acroşat 3 pietoni. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a unui bărbat şi a unui minor aceştia fiind transportaţi la unitatea medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii poliţiei. Poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni continună cercetările în acest caz.

sursa foto – captura YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter