VIDEO: Atentat terorist la Boston: Cel puţin trei oameni au murit

De Diana Zagrean, pe

Două bombe au explodat luni în apropierea liniei de final a maratonului din Boston. Autorităţile locale au confirmat trei morţi, printre care un copil de 8 ani, şi cel puţin 144 de răniţi. În plus, cel puţin 10 persoane au membre amputate în urma masacrului şi 17 persoane sunt în stare critică.
Atentie: Acest articol contine imagini si scene video socante!
Autorităţile americane au găsit cel puţin alte două bombe în zonă, pe care au reuşit să le dezamorseze la timp.
În ceea ce priveşte suspecţii, autorităţile americane se pare că anchetează un bărbat din Arabia Saudită, care este rănit şi primeşte îngrijiri medicale.
Vicepreşedintele american, Joe Biden, a declarat că ar putea fi vorba despre un „atentat terorist”, iar CNN citează surse FBI, care confirmă această ipoteză.
VIDEO: Atentat terorist la Boston: Cel puţin trei oameni au murit
Preşedintele Barack Obama, în schimb, a refuzat să spună dacă a fost un atentat terorist, limitându-se la a repeta că, indiferent ce a fost, autorităţile vor afla „cine şi de ce a făcut asta”.

La această ediţie a celebrei competiţii au participat aproximativ 27.000 de persoane, atleţi profesionişti şi amatori deopotrivă, americani şi străini, printre care ;i rom\ni.
Daily Mail US scrie că bilanţul victimelor masacrului din Boston ar putea creşte, întrucât multe dintre cele 17 persoane aflate în stare critică au şanse mici să supravieţuiască peste noapte.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter