Ocupă un loc în Universul DallesGO!

De Unica.ro, pe

Ai o pasiune care nu mai poate să rămână în stadiul de hobby? Vrei să îţi schimbi orientarea profesională, dar nu ştii exact de unde să începi? Sau pur şi simplu vrei să îţi petreci altfel puţinul timp liber pe care îl ai?
Ei bine, cursurile interactive after work oferite de Universul DallesGO ar putea să fie cea mai bună alegere în sensul ăsta. Cea de-a șasea ediţie a cursurilor ia startul în mai, iar înscrierile au început deja, aşa că grăbeşte-te să ocupi un loc în Universul DallesGO.
Cursurile interactive de Stilism şi Tendinţe în Modă, Make-up, Fotografie, Hairstyling, Design Interior și PR au atras de-a lungul timpului peste 600 de cursanţi și dezvoltarea unei comunități de young professionals, Universul DallesGO fiind cea mai de succes platformă de cursuri after work.
Pentru că Universul DallesGO este locul unde se învaţă din plăcere, pe cursanţi îi aşteaptă 12 săptămâni de cursuri și know-how în industrii creative. E un loc în care cursanții își probează creativitatea și își rezervă trei luni de dezvoltare profesională și personală, after work!
Cursanții jonglează în paralel cu multe proiecte, seminarii și ședințe foto, toate fiind provocări care transformă cursurile într-o experiență tonică și interactivă pentru fiecare participant.
Cursurile interactive sunt coordonate de profesori de top ca: Ovidiu Buta, fashion director GQ și critic de modă – Stilism & Tendințe în Modă / modul Avansați, Irina Markovits, consultant de stil – Stilism & Tendințe în Modă / modul Începători, Diana Ionescu, fashion make-up artist – Make-up, Cornel Lazia, fotograf recunoscut atât pentru proiectele sale comerciale, cât și pentru expozițiile de autor – Fotografie, Gett’s Artistic Team – echipa de hairstiliști din saloanele Gett’s care coordonează cursurile de Hairstyling, Dorin-Stefan Adam, arhitect cu un portofoliu remarcabil de premii câștigate și fondatorul unui business de amenajări interioare, Mana de Lucru – Design Interior și Ioana Manoiu, co-founder GMP PR – coordonatorul cursurilor de PR.
Află cum îi poţi cunoaşte si cum te poţi înscrie la cursul tău preferat pe www.dallesgo.ro. Go!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter