Lee MacMillan, influencer, s-a sinucis la 28 de ani

De Unica.ro, pe

Lee MacMillan, influencer din SUA cunoscut pentru documentarea călătoriilor sale, și-a curmat propria viață la doar 28 de ani. Lee a fost lovită de un tren Amtrak în zona Santa Barbara, California, vineri, 26 martie 2021.

Autoritățile au dezvăluit că Lee, originară din Canada, locuia în regiunea Santa Barbara de 6 luni, și fusese recent dată dispărută după ce își părăsise locuința fără mașină, portofel, chei, buletin și telefon.

Lee MacMillan, influencer, s-a sinucis la 28 de ani

„După ce a dus o viață extraordinară, și după ce s-a luptat curajoasă cu depresia, avem inimile frânte când vă dezvăluim că Lee și-a pus capăt zilelor”, arată un mesaj publicat pe pagina ei de Instagram. „Era cea mai puternică lumină, o forță magnetică a naturii și iubită de atât de mulți oameni.”

Împreună cu fostul iubit, Max Bidstrup, și alături de câinele lor, Occy, Lee a călătorit cu rulota prin Canada și America de Sud, documentând experiențele pe YouTube. Fosta pereche și-a anunțat despărțirea în luna ianuarie a anului 2020. Occy a rămas în grija lui Max, care a păstrat și rulota, continuând să călătorească pe cont propriu.

În noiembrie 2020, Lee dezvăluia că formează un nou cuplu cu Jordan Chiu, un tânăr pe care l-a cunoscut călătorind. În ianuarie 2021, creatoarea de conținut a mărturisit că a achiziționat o rulotă pe care avea în plan să o redecoreze.

„Ai fost un vis care mi-a depășit așteptările”, a scris Jordan pe Instagram, pe 30 martie. „Mi-ai umplut inima până la explozie și ai extins capacitatea ei peste ceea ce-mi imaginam posibil. Ai fost persoana mea, partenera mea, cea mai bună prietenă a mea.

Citește și:

Ce mănâncă Ilinca Vandici zi de zi. Prezentatoarea TV și-a dezvăluit meniul

Cu cine seamănă fiica lui Smiley și a Ginei Pistol: „Atunci când zâmbește..”

Noi dovezi arată că Meghan Markle a mințit în interviul cu Oprah

Fiecare zi cu tine a fost o aventură și sper că oriunde te afli ți-ai găsit liniștea. Odihnește-te în pace. Te iubesc mai mult decât poți ști”, a încheiat. Și fostul ei iubit, Max, a scris un mesaj-tribut în mediul online.

„Întotdeauna ai fost tu”, a scris. „Ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Ai fost cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată. M-am îndrăgostit de tine în ziua în care ne-am cunoscut, dar tot tu ai fost mai puternică și ai rostit prima cuvintele: «Te iubesc!».

Niciodată nu am încetat să te iubesc. Sper că știi asta. Voi prețui întotdeauna timpul petrecut alături de tine și sper să te întâlnesc în următoarea viață”, a mai scris Max.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter