Fostul primar din Bocșa s-a sinucis, suferind de depresie post-COVID-19

De Unica.ro, pe
Emanuel Dănilă, fostul primar al orașului Bocșa, din județul Caraș-Severin, s-a sinucis, acesta suferind de depresie post-COVID-19.

Trupul bărbatului a fost găsit fără viață vineri dimineața, după ce acesta s-ar fi împușcat în cap, potrivit Reper24. Emanuel Dănilă și-a dat demisia din funcția de primar în martie 2021. El a trecut printr-o perioadă foarte dificilă după ce s-a vindecat de COVID-19. Bărbatul ar fi suferit de depresie post-COVID-19.

Decesul a fost confirmat de președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela. „Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui”, a spus Marcel Vela, conform Libertatea. „Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post COVID, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar. Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos. Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”.

Emanuel Dănilă ajunsese să fie primar al orașului Bocșa în toamna lui 2020. Când a demisionat în martie 2021, el și-a motivat decizia astfel: „Demisia mea din funcția de primar este motivată strict de probleme personale, care țin de sănătatea mea și a familiei mele. Aceste probleme îmi făceau imposibilă desfășurarea pe mai departe a unei bune activități profesionale la conducerea Primăriei Bocșa. Nu am dorit ca ele să aibă un impact asupra vieții cetățenilor orașului nostru, ori să afecteze imaginea Partidului Național Liberal”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter