Sora fotbalistului Emiliano Sala a încercat să se sinucidă la 2 ani de la moartea fratelui ei. Ce s-a întâmplat cu femeia

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 iulie 2021, 16:10
Sora fotbalistului Emiliano Sala se află în stare critică după ce a încercat să se sinucidă la peste doi ani de la moartea fratelui ei.

Romina Sala se află acum sub supravegherea medicilor din Santa Fe, Argentina. Surse ale spitalului Jose Maria Cullen din Santa Fe, Argentina, au spus că doctorii o supraveghează cu mare atenție.

Tânăra a fost foarte afectată de moartea fratelui său, ea continuând să posteze mesaje pe rețelele sociale chiar și la doi ani de la moartea lui. Anul trecut, în ziua de 31 octombrie, când ar fi trebuit să fie ziua fotbalistului, ea a postat o fotografie de familie, împreună cu un mesaj impresionant: „La mulți ani, frate! Oriunde te-ai afla, dă-ne puterea de a continua. Mi-aș dori ca totul să fie diferit. Promit că nu ne vom opri până la sfârșit. Pupici spre cer. Nu există cuvinte pentru a descrie durerea”.

Emiliano Sala a fost victima unui accident aviatic. Aeronava Piper Malibu, care îl transporta pe argentinianul care avea vârsta de 28 de ani, s-a prăbușit la nord de Guernsey, după cum arată Observator News. Avionul era controlat de un pilot necalificat, pe nume David Ibbotson, în vârstă de 59 de ani la momentul accidentului. Trupul său nu a fost găsit.

Investigatorii accidentului au descoperit că avionul s-a prăbușit după ce pilotul a pierdut controlul aeronavei, în timp ce încerca să evite o zonă cu vreme rea. De asemenea, mai multe elemente ale aeronavei s-au pierdut, din cauza vitezei mari cu care circula. Investigatorii au mai descoperit că pilotul nu era pregătit pentru zborurile de noapte și că, cel mai probabil, a murit intoxicat cu monoxid de carbon.

Foto: Profimedia, YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter