Un bărbat în vârstă a fost încătușat de jandarmi pentru că nu purta mască pe stradă

De Unica.ro, pe

Sâmbătă, 20 februarie, un bărbat în vârstă a fost imobilizat de jandarmi și încătușat pentru că nu a purtat mască și a refuzat să se legitimeze.

Bărbatul participase la un miting împotriva legii vaccinării obligatorii și nu a purtat mască de protecție. Jandarmii l-au oprit să-l legitimeze, dar acesta a refuzat și a plecat, pretinzând că este ofițer în rezervă al Armatei Române.

„Deci dacă v-ați gândit că am părul alb, vă mai repet o dată. Sunt ofițer al Armatei Române în rezervă și dacă vreți să ne batem, ne batem, nicio problemă, aici în parc ne batem”, le-a spus jandarmilor, potrivit digi24.ro.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Ulterior, reprezentanții Ministerului Apărării Naționale au dezmințit faptul că bărbatul ar fi ofițer în rezervă.

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, referitoare la incidentul din București, de sâmbătă, ora 18.30, din apropierea Palatului Parlamentului, în care un bărbat ce a fost imobilizat de un echipaj al Jandarmeriei ar avea calitatea de ofițer în rezervă al Ministerului Apărării Naționale, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de presă al MApN este împuternicit să facă următoarele precizări: În urma verificărilor efectuate, cetățeanul în cauză nu figurează ca ofițer în rezervă în evidențele MApN”, se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării.

Protagonistul incidentului este decis să depună plângere penală pentru tentativă de omor.

Foto- 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter