Teo Trandafir a demisionat din Parlament

De Adina Radu, pe

Teo Trandafir a trimis o scrisoare deschisă Agenţiei Mediafax, prin care şi-a anunţat demisia din funcţia de deputat în Parlamentul României.
Starea de sănătate şi intervenţiile chirurgicale prin care a trecut în ultima perioada, au determinat-o pe Teo să ia decizia de a se retrage din viaţa politică. Teo a precizat ca nu e o formă de protest ( ţinând cont de evenimentele politice din această perioadă), dar pentru ea politica a fost o sursă mare de stres, care a contribuit la problemele de sănătate pe care le-a avut.
Teo precizează de asemenea că a facut acest gest cu gândul în primul rând la fiica sa Maia, care a fost şi ea extrem de afectată de problemele de sănătate prin care le-a avut mama sa.
Teo spune că va ramâne în continuare la curent cu tot ceea ce se va întâmplă în viaţa politică, iar atunci când va simţi că poate da o mână de ajutor pentru a sprijini orice cetăţean, o va face.

În 5 mai 2010, Teo Trandafir a depus jurământul în calitate de deputat, după ce a câştigat, din partea PDL, alegerile parţiale din colegiul 19 din Bucureşti.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter