SuperChill se aude acum și pe ”Strada Ta”!

De Unica.ro, pe

După ce au pornit campania Terapia Muzicală, o activitate culturală desfășurată în toate parcurile bucureștene care se bucură de foarte mult succes, trupa SuperChill revine în atenția fanilor săi cu o piesă nou-nouță, ”Strada Ta”.
Produsă de Octav Paul în studiourile Drum Box Production, ”Strada Ta” este prima piesă a proiectului cântată în limba română și descrie în versuri povestea unei fete îndrăgostite și sentimentele pe care aceasta le simte de fiecare dată când trece pe strada celui care i-a căzut cu tronc.
Cu toții am simțit fluturi în stomac, cel puțin o dată în viață. Sentimentele care ne încearcă atunci când suntem îndrăgostiți sunt extrem de frumoase și puternice, iar piesa aceasta vorbește exact despre lucrul ăsta. Ia spuneți, de câte ori s-a să ajungeți pe strada pe care locuiește băiatul sau fata de care vă place, cu speranța că îl/o veți vedea? Atunci când îți pică cineva cu tronc, dar persoana respectivă nu a reacționat încă în nici un fel, parcă îți vine să te duci direct la ușa lui/ei să îi spui tot ce simți! Situația e valabilă și în cazul fetelor, dar și în cel al băieților!” declară Yvonne, solista trupei!
SuperChill este cel mai nou și tânăr proiect de percuționiști din România care îmbină elemente de percuție și dans cu muzică de cea mai bună calitate! Proiectul este un produs Drum Box Production și puteți afla mai multe despre acesta pe www.superchillsound.ro sau pe Facebook: www.facebook.com/SuperChillSound sau www.facebook.com/DrumBoxProduction.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter