Cel mai bine păstrat secret al Loredanei! Cum s-a lansat artista? Culmea! Nu în muzică

De Libertatea.ro, pe

Are o carieră puternică în spate, croindu-și de mică drum în breasla artiştilor. De la 16 ani cu microfonul în mână, mulţi ar crede că debutul Loredanei a fost cu un… cântec. Ei bine nu este aşa! Artista a urcat pentru prima dată pe scenă, culmea!, într-o piesă de teatru, după cum ne-a dezvăluit într-un interviu acordat în exclusivitate. Lori a mărturisit pentru Libertatea.ro cum se înțelege cu cel mai nou jurat de la ”Vocea României”, Tudor Chirilă, care este punctul ei forte în bătălia cu ceilalți antrenori, dar a vorbit și despre posibilitatea revenirii în telenovele.

Un nou sezon „Vocea României” va începe din toamna, cu un nou jurat! Ai emotii?

Bineînteles. Am asteptat cu nerabdare clipa asta. M-am pregatit, atât fizic, cât si sufleteste. Ca om, ca mentor, ca judecator, ca artist, ca antrenor, mi-am dorit sa pot sa ajung la nivelul urmator în acest sezon. Sa ma depasesc si sa ma recreez. Conteaza energia mea si bucuria cu care lucram împreuna. Îmi doresc ca ei sa aiba încredere în mine, totala. Orice se va întâmpla va fi spre binele lor si spre binele nostru, inclusiv al meu.
Pe ce o sa mizezi în batalia cu ceilalti juraţi?

Anul asta îmi voi miza pe „Girl Power” (Fetele la putere, n.r.). E timpul sa dau peste acea fata cu care sa ajung în finala. Si mi-as dori ca si ele, fetele, sa vina în întâmpinarea dorintei mele. Mai avem câteva zile de blind-uri.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter