Întâmpină sărbătorile de Paşte cu noul Cozonac Boromir cu Cremă de Portocale şi Ciocolată

De Unica.ro, pe

Cunoscut din cele mai vechi timpuri, cozonacul – acel aluat pufos, aromat, dulce, îmbogăţit cu umpluturi fine de nuci, stafide sau arome de citrice – este simbolul sărbătorilor româneşti, petrecute în familie.
La fiecare astfel de moment special, Boromir este alături de tine şi familia ta şi vă surprinde cu noi sortimente delicioase din binecunoscuta gamă de cozonaci.

Anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Boromir a creat, în completarea portofoliului de produse, noul Cozonac cu Cremă de Portocale și Ciocolată. 

Miezul său pufos, dulce și aromat, se completează perfect cu cele două creme savuroase pentru care specialiștii Boromir au folosit cele mai bune ingrediente naturale, urmărind procesele de fermentare şi oferind un produs cu gust desăvârşit, o nouă dovadă a unei mărci de tradiţie.

Ambalat manual, într-o cutie elegantă cu mâner din panglică satinată, Cozonacul Boromir cu Cremă de Portocale și Ciocolată este o alegere excelentă pentru sărbători şi poate fi un dar preţios, potrivit pentru mesele de Paști petrecute în familie.

Toate detaliile despre gama completă de cozonaci inclusă în portofoliul Boromir le poţi găsi pe site-ul www.boromir.ro şi pe pagina de Facebook/Boromir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter