Video Rugăciunea anti-Covid19. În plină pandemie, zeci de români s-au rugat în genunchi, pe stradă, să scape de coronavirus

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 01 aprilie 2020, 10:45

Pandemia de coronavirus a creat isterie la nivel mondial. Teama de a nu se infecta cu virusul ucigaș îi face pe mulți să aibă un comportament cel puțin inconștient. Se pare că unii cred mai mult în rugăciuni decât în regulile impuse de autorități.

Este cazul unor localnici din Fântânele, județul Dâmbovița, care, în loc să respecte restricțiile autorităților și să se izoleze de ceilalți, pentru a nu exista riscul răspândirii sau infectării cu noul coronavirus, au ales să iasă în stradă, într-un grup mare, pentru a se ruga.

Citeşte şi: Inconștiență, în plină epidemie de coronavirus. Un bărbat a sunat la 112 să afle cum e să te plimbi cu izoleta

De curând, zeci de dâmbovițeni au ieșit în stradă pentru a-l implora pe Dumnezeu să îi scape de coronavirus. Aceștia și-au scos chiar și copiii și i-au pus să stea în genunchi și să spună rugăciuni. Unul dintre participanții la rugăciunea colectivă a transmis în direct întâlnirea pe Facebook.

Polițiștii au întrerupt întâlnirea și au amendat, până acum, 30 de persoane dintre cele participante la slujba improvizată. Vor mai urma, cel mai probabil, și alte amenzi.

30 Martie 2020, rugaciunea de seara anti-covid19 from r/Romania

sursa foto -123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter