Reduceri speciale pentru toate pasiunile tale la Universul DallesGO

De Unica.ro, pe

Alege cursul preferat şi înscrie-te. Ai 20% discount în perioada 14 februarie – 8 martie.
Doar până pe 8 martie ai reduceri la cele mai cool cursuri after work din Bucureşti! Înscrie-te acum şi bucură-te de discount-ul de 20%!

Reducerea se aplică pentru tot portofoliul de cursuri after work de la Universul DallesGO. Pentru că Universul DallesGO este locul unde se învaţă din plăcere, pe cursanţi îi aşteaptă 12 săptămâni de cursuri interactive şi creative after work.

Campania GO Sale! se desfăşoară până pe 8 martie sub motto-ul: cea mai tentantă reducere şi cele mai căutate cursuri din Capitală: 20% OFF @ Universul DallesGO!

Reducerea de 20% este valabilă şi pentru voucherele-cadou puse la dispoziţie de Universul DallesGO persoanelor care caută inspiraţie în preajma Valentine’s Day şi Dragobete sau celor care vor să pregătească o surpriză de 1 şi 8 Martie.

Peste 600 de cursanţi au ales deja un curs din portofoliul Universul DallesGO.

Mediul creativ în care se desfăşoară cursurile, profesorii care te motivează profesional, numele cu greutate implicate în proiect şi condiţiile de excelenţă oferite cursanţilor sunt ingredientele care au contribuit la succesul celei mai interactive platforme de cursuri after work din Bucureşti.

După trei ani de la prima ediţie, cinci sezoane şi peste 600 de cursanţi, Universul DallesGO se dovedeşte a fi cel mai ambiţios proiect din zona de learning lansat în Bucureşti.

La cursuri sunt aşteptate să se înscrie persoanele care investesc timp într-o pasiune şi cele care îşi doresc o schimbare profesională. Cursanţilor li se rezervă o experienţă cât mai interactivă şi accesul la specialişti din domeniul industriilor creative.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter