Știai că bărbăția lui Rasputin este expusă la muzeu? Cum arată cei 28,5 centimetri

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 17:10

Favoritul curţii în perioada domniei ţarinei Alexandra, Rasputin, a avut destinul pecetluit din cauza invidiilor pe care le-a stârnit în acea perioadă. Ucis de prinţul Felix Yusupov, celebrul oracol şi sfătuitor a devenit o legendă şi după moarte. Renumit pentru mărimea impresionantă a penisului său, organul profetului a fost conservat şi poate fi văzut în prezent la Muzeul Erotismului din Sankt Petersburg.
Ţarina Alexandrina, una dintre nepoatele Reginei Victoria, care şi-a început domnia în dreapta ţarului Nicolae al II-lea – ultimul împărat al Rusiei, în 1894, nu făcea nici o mişcare fără să se sfătuiască, mai întâi, cu Grigori Rasputin, un misterios călugăr despre care se spune că a avut cea mai mare influenţă asupra celor din dinastia Romanov.
Rasputin, denumit și „Călugărul nebun”, în ciuda faptului că el nu a fost niciodată călugărit și era şi căsătorit, manifesta puteri vindecătoare și era considerat printre cei mai înțelepţi oameni ai Rusiei, cel care, de altfel, ar fi condus din umbră imperiul Romanovilor.
Mulţi spun că ar fi fost stareț al congregației religioase nerecunoscute oficial a hlîstilor și despre el se credea că este un vindecător care folosea puterea credinței.
Citeşte mai multe despre Rasputin, denumit și „Călugărul nebun” pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter