Horoscop: Te impresionează sau nu? Vezi ce dimensiuni are, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Pe lângă caracter, zodia influenţează şi aspectul fizic, iar în cazul bărbaţilor poate să-ţi dea un indiciu şi în legătură cu mărimea penisului. Dacă nu ai ajuns încă în pat cu iubitul tău, citeşte în continuare ca să vezi cât de „dotat” este şi dacă te va impresiona sau nu.
Berbec
Bărbatul Berbec are trăsături puternice, masculine, înălţime peste medie şi un corp solid. Deci să nu te mire dacă este dotat „peste medie”. Majoritatea Berbecilor au fost bine cuvântaţi cu organie genitale pe măsura staturii lor şi, fiind destul de exeprimentaţi din punct de vedere sexual, ştiu şi ce să facă cu ele, deci sunt amanţi foarte buni.
Citeşte şi Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui? Taur
Înalţime peste medie, umeri largi, bărbie pătrată… aspectul lui fizic emană masculinitate. Ai zice că este un adevărat animal în pat şi că este foarte bine dotat. De fapt, penisul lui se încadrează în dimensiunile medii. Şi nici când vine vorba să-l folosească nu este prea bun pentru că e un amant leneş.
Gemeni
Dacă te iei după trăsăturile lui delicate, feminine, după gropiţele din obraji şi după silueta subţire, ai zice că nu este un model de bărbăţie. De fapt, Gemenii stau bine la capitolul „dotări”, având un penis cu lungime peste medie. Păcat că le place mai mult să stea de vorbă decât să facă sex.
Rac
Majoritatea racilor sunt scunzi şi au o siluetă destul de… solidă, iar chipul lor este mai degrabă feminin cu ochi mari, nas mic, buze cărnoase. Nu pare genul care să ascundă un „monstru” în pantaloni şi nici nu este. Racul este mai degrabă slab dotat, dar dacă vrea ştie cum să compenseze acest defect.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter