Sex: Cei mai bine dotaţi bărbaţi faimoşi

De Mia, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:38
Sex

Odată ajunşi în faţa camerelor de luat vederi, în atenţia publicului, cu greu mai reuşesc să nu ajungă în gura presei sau să nu se afle anumite detalii personale despre ei. Cum ar fi mărimea „pachetului” din pantaloni. Uite care sunt cei mai dotaţi bărbaţi faimoşi:
Michael Fassbender
Actorul, care a avut o scenă în pielea goală în filmul Shame, în mod evident nu are probleme cu stima de sine. După cum a glumit şi George Clooney la un moment dat, despre Michael: „Ar putea juca golf liniştit, cu mâinile la spate”.  Mama natură a fost teribil de darnică cu Fassbender şi femeile pică în braţele sale de când se cunoaşte acest detaliu deloc mic.
Sex: Cei mai bine dotaţi bărbaţi faimoşi
Steve McQueen
Actorul a încetat din viaţă acum ceva vreme, însă faima sa a rămas printre actorii de la Hollywood. Penisul său pare să fi fost atât de mare, încât părea să fie cât „două cutii de bere, puse una peste cealaltă”.
Sex: Fanteziile noastre sexuale, cel mai des întâlnite
Daniel Craig
Ultimul agent 007 are cu ce să se laude – şi nu este vorba numai de roluri în filme de foarte mare succes. Potrivit unei foste colege de platou, alături de care a jucat în Casino Royale, se pare că „bărbăţia sa este mândria sa şi este imensă”.
Sex: Cei mai bine dotaţi bărbaţi faimoşi

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter