Sex: Penisuri faimoase din istorie

De Mia, pe Ultimul update Joi, 01 iunie 2017, 14:44
Sex

Ştim pentru ce se foloseşte, ştim cum funcţionează şi totuşi vorbim destul de des despre cel mai de preţ lucru al bărbatului de lângă. Citeşte mai departe despre câteva dintre cele mai faimoase penisuri din istorie.
David
Probabil cel mai cunoscut penis din întreaga lume îi aparţine lui David, faimoasa statuie a lui Michelangelo. Artistul l-a sculptat pe David la începutul secolului XVI, iar în prezent se află în Florenţa, Italia, unde mii de turişti se strâng să-l admire zi de zi.
Napoleon Bonaparte
S-a născut în Corsica, Italia, însă a devenit împăratul Franţei din 1804 şi până în 1815. După bătăliile de la Waterloo, Napoleon a fost exilat pe insula Sf. Elena, unde şi-a petrecut ultimele zile de viaţă. După moartea sa au existat mai multe zvonuri, potrivit cărora Napoleon a fost mumificat, iar penisul i-a fost tăiat şi vândut pe piaţa neagră, acum aflându-se în posesia unui colecţionar din Statele Unite.
Sex: Penisuri faimoase din istorie
Rasputin
Se spune despre cunoscutul călugăr rus, care şi-a dedicat viaţa întreagă misticismului, că ar fi fost foarte bine dotat, iar după moartea sa, membrul i-ar fi fost tăiat. Alte zvonuri spun că penisul lui Rasputin a ajuns în mâinile unor femei care îl venerau. Cu toate acestea, zvonurile nu s-au adeverit, însă nici nu au fost infirmate.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter