Răpitorul fetiței de 12 ani a fost prins de polițiști. De ce l-au lăsat polițiștii în libertate

De Unica.ro, pe

Bărbatul suspectat că a sechestrat o fetiță de 12 ani într-un apartament din sectorul 4 a fost prins seara trecută și dus la audieri, informează Antena 3. Cu o zi înainte ca bărbatul să fie preluat de autorități, fata a sunat la poliție și a spus că este sechestrată în casă.

Răpitorul fetiței de 12 ani a fost prins de polițiști. De ce l-au lăsat polițiștii în libertate

Bărbatul va fi cercetat în libertate. Acesta a fost audiat de polițiști, iar din declarațiile sale reiese că fetița se mutase cu el de bună voie și că avea cheia de la casă. Din primele informații, reieșea că fetița a fost ademenită pe o rețea socială, iar răpitorul, cu 30 de ani mai în vârstă, i-ar fi dat întâlnire.

Când fata s-a prezentat, ar fi răpit-o și ar fi sechestrat-o într-un apartament. Polițiștii au reușit să o elibereze pe fetiță din apartamentul în care era ținută captivă, după ce au luat legătura cu ea prin telefon.

Aceasta le-a spus agenților că răpitorul a lăsat-o singură în casă și că vede pe geam numerele a două mașini aflate într-o parcare. Autoritățile au reușit să o localizeze într-un apartament din sectorul 4. Oamenii legii au forțat un geam și au scos-o pe fereastră.

După ce a fost salvată, fetița a fost adusă la audieri, însoțită de familie. „Vreau să fac apel pentru părinți, să aibă grijă de copii. Avem copil de 12 ani, am intrat în Facebook-ul lui, am văzut numai sex virtual, cu oameni peste 20 de ani, oameni de 30, 40.

Sunt foarte mulți pedofili… Au trimis poze cu ***, deci aveți grijă de copii”, a declarat mama fetei. Suspectul a fost capturat după câteva ore. Anchetatorii spun că este vorba despre un bărbat de 42 de ani. Acesta a fost dus la audieri și este cercetat pentru sechestrare și corupere de minori.

Părinții au făcut prima sesizare

Prima sesizare a fost făcută de părinții fetei, la o secție de poliție din sectorul 5, de unde aceasta a dispărut. Mai apoi, agenții de la serviciul Investigații Criminale au venit pe urma fetei, reușind să ia legătura cu aceasta prin telefon, cu ajutorul părinților.

„Astăzi, prin apel 112 a fost sesizată dispariția unei minore, reclamația fiind formulată de o rudă. Din datele transmise, cât și dintr-un apel 112 ulterior, minora a fost depistată pe raza sectorului 4, la acest moment fiind în custodia polițiștilor”, a anunțat Poliția Capitalei.

Foto: Shutterstock.com

Citește și:

Informare meteo: ANM anunță ploaie, lapoviță și polei în mai multe regiuni

Incendiu la Institutul „Matei Balș”: În ce stare se află pacienții transferați la alte spitale

Ce au găsit pompierii când au ajuns la Institutul „Matei Balș” pentru a stinge incendiul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter