Un model a cheltuit 5.000 de lire pe o operație de micșorare a frunții

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 17:54

Camilla Coleman Brooks (26 de ani), model din Carolina de Nord, SUA, a suferit o intervenție de micșorare a frunții cu 3 cm. Operația a durat două ore și jumătate și a costat 5.000 de lire.

Întreaga viață, modelul și-a ascuns fruntea de 8,5 cm în spatele unui breton. În medie, în Statele Unite, fruntea unei femeie are în jurul a 6 cm. „Obișnuiam să mă uit în oglindă și tot ce vedeam era o frunte imensă”, a mărturisit Camilla, potrivit Mirror.

Un model a cheltuit 5.000 de lire pe o operație de micșorare a frunții

„Din copilărie îmi aranjam părul și puteam să observ cât de mare arăta fruntea mea. În ultimii ani am ascuns-o în spatele unui breton sau al unei pălării. Sunt atât de mulțumită de rezultat după operație.

Nu aveam nevoie de intervenție pentru a fi fericită, dar iubesc felul în care arăt acum. Nimeni nu m-a batjocorit, dar era ceva ce-mi displăcea. Operația am făcut-o pentru mine. Nu pentru că nu-mi plăcea cum arăt, ci pentru că voiam să am fața mai bine proporționată.”

Operația a avut loc în februarie 2021, în Cleveland, Ohio, SUA, și a presupus îndepărtarea pielii frunții. „Fruntea mea obișnuia să aibă 8,5 cm, iar acum are 5,5 cm. Este o diferență grozavă”, a mai spus Camilla.

„Nu mi-am putut mișca sprâncenele în primele câteva zile, dar acum am revenit la normal. Partea superioară a frunții mele este încă amorțită și este posibil să mai treacă un timp până să revină la normal.”

Citește și:

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Demi Lovato a fost abuzată sexual în timpul supradozei din 2018

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea a împlinit 2 ani. Ce frumoasă este Iris!

Cicatricea se va vindeca în câteva săptămâni. „Mă uit în oglindă și ador ceea ce văd”, a adăugat. Partenerul de viață al Camillei, Terrance (26 de ani), soldat în armata SUA, o susține.

Deși a primit și mesaje negative, Camilla este foarte mulțumită cu decizia luată. „Este corpul meu. Cred că oamenii sunt șocați pentru că este ceva despre care n-au mai auzit.”

Modelul a vorbit deschis despre intervenție cu fiica și cu fiul ei, Owen (4 ani) și, respectiv, Dorian (7 ani). Medicul Camillei a mai declarat: „Este o intervenție comună, dar nu se vorbește despre ea, iar oamenii se tem să nu rămână cu cicatrici, lucru, de altfel, rar întâlnit”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter