Șofer de Uber, ucis de două adolescente care încercau să-i fure mașina

De Unica.ro, pe

Un șofer de Uber a fost ucis de două adolescente, una de 13 ani, iar celălalt de 15, în urma încercării eșuate a fetelor de a prelua controlul mașinii lui, o Honda Accord. Incidentul s-a petrecut pe 23 martie 2021.

Șofer de Uber, ucis de două adolescente care încercau să-i fure mașina

Mohammad Anwar (66 de ani) a murit în urma accidentului rutier produs de adolescentele minore ale căror nume nu au fost dezvăluite. Accidentul a avut loc în Washington D.C., SUA.

Anwar „era un imigrant muncitor din Pakistan, venit în Statele Unite pentru a oferi familiei sale un trai mai bun”. „Muncea pentru familia lui în ziua în care viața i-a fost curmată de un act teribil de violență”.

Adolescentele ar fi „asaltat victima cu un taser cu electroșoc în timpul în care încercau să preia controlul vehiculului”. Încercarea eșuată s-a sfârșit printr-un accident. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat din autoturism pe trotuar.

Întreg incidentul a fost filmat de către un martor. Bărbatul era parcat și striga: „Asta este mașina mea! Încearcă să mi-o fure”. Imediat apoi, vehiculul a pornit și în doar câteva momente a avut loc accidentul.

Când mașina a pornit, bărbatul era pe jumătate în afara ei, cu ușa de la șofer deschisă. Deși a fost transportat la spital, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Adolescentele au fost arestate și acuzate de crimă și tentativă de furt, au declarat autoritățile, potrivit People.

Mohammad Anwar șofer de Uber ucis de două adolescente

Anwar a lăsat în urma sa o soție, doi copii adulți în SUA și unul în Pakistan, precum și patru nepoți, de asemenea în Pakistan, au relatat rudele acestuia, potrivit NBC Washington.

Foto: Shutterstock.com; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter