O femeie refuză să-și radă barba deși a fost jignită în repetate rânduri

De Unica.ro, pe

Klyde Warren (27 de ani), o tânără din Nebraska, SUA, susține că oamenii se holbează la barba ei și o numesc „dezgustătoare și scârboasă” pe aplicația Tinder. Cu toate acestea, părul facial este trăsătura ei favorită.

O femeie refuză să-și radă barba deși a fost jignită în repetate rânduri

Klyde refuză să lase comentariile pline de cruzime să o convingă să renunțe la barba ei, lucrul care-i place cel mai mult la ea. Scriitoarea este tachinată constant, însă rămâne determinată să găsească un bărbat care să-i iubească părul facial.

Excesul de păr de pe chipul lui Klyde rămâne un mister, însă ea a învățat să se iubească așa cum este, motiv pentru care nu se lasă afectată de negativismul persoanelor din jurul ei.

Fotografiile cu Klyde le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

„Atrag priviri, iar persoanele de pe Tinder fac orice pentru a-mi trimite mesaje în care îmi spun că sunt dezgustătoare și scârboasă. Mă deranjează când le citesc, dar sunt destul de încrezătoare. Nimănui nu-i place să primească astfel de mesaje.

Unii dintre iubiții mei îmbrățișează barba în mod exagerat și o văd ca trăsătura mea definitorie, dar ultimul iubit a fost foarte susținător și mi-a iubit barba într-un mod sănătos”, a dezvăluit Klyde, potrivit Mirror.co.uk.

Klyde a început să observe că părul ei facial este mult mai vizibil la vârsta de 15 ani și a decis în scurt timp să renunțe la a se rade. Tânără a mai menționat că barba ei este ușor de aranjat. Ocazional o tunde și trebuie spălată o dată pe zi.

Citește și:

„Călătorii goi” care au cucerit Instagramul cu fotografiile lor nud

Un model a cheltuit 5.000 de lire pe o operație de micșorare a frunții

Femeia care și-a făcut 50 de operații estetice până la vârsta de 50 de ani

Skipper, cățelușa „miracol” născută cu 6 picioare, 2 cozi și 2 sisteme reproductive

„A început în timpul școlii. Aveam o mustață mai evidentă decât ar fi fost normal. Am decis să îmbrățișez schimbările apărute. Mamei nu i-a plăcut deloc. Mi-a zis să scap de ea, dar nu mi-a păsat.

Refuz să o rad. Lucrez la încrederea în sine. Este ok să fii diferit. Mulți oameni sunt prea duri cu propria persoană. Trebuie să înveți să te simți bine în propria piele ceea ce e destul de dificil. Universul a vrut ca eu să arăta așa, deci îmi pun încrederea în el.

Foto: Profimediaimages.ro; Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter