Raluca Turcan: „Am doi verișori care au murit de COVID-19”

De Unica.ro, pe

Situația pandemiei de coronavirus din România a luat o întorsatură neașteptată. Când toată lumea credea că pericolul a trecut, numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 și cel al decedaților a început să crească simțitor. Cu toate acestea, sunt multe persoane care cred că pandemia nu există și este doar o teorie a conspirației sau o formă de manipulare a populației.

Guvernul încearcă din răsputeri să combată teoriile conspirației legate de pandemia de coronavirus, iar vicepremirul Raluca Turcan a făcut o mărturisire șocantă în acest context. Se pare că vicepremierului i-au murit două rude din cauza noului coronavirus.

Citeşte și: Epidemia de COVID-19 din România: Bilanțul oficial al persoanelor decedate

„Am doi verișori care, din nefericire, au murit de COVID-19. Tineri. Aveau șanse să trăiască dacă nu contactau acest virus”, a  mărturisit Turcan, în cadrul unei emisiuni la Digi24.

Până astăzi, 10 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate, dintre care 21.129 de pacienți vindecați și 1.683 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Până astăzi, 1.847 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. În intervalul 09.07.2020 (10:00) – 10.07.2020 (10:00) au fost înregistrate 13 decese (8 bărbați și 5 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bistrița-Năsăud, Brașov, Dâmbovița, Dolj, Ialomița, București și Tulcea.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter