Raed Arafat, vești bune: „Cred că din toamnă o să vedem o începere a normalizării vieţii noastre”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 februarie 2021, 17:08

Raed Arafat se declară optimist cu privire la scăderea numărului de îmbolnăviri de COVID-19 din România și este de părere că ne vom putea întoarce la viețile de dinaintea pandemiei peste câteva luni.

Secretarul de Stat a explicat, în emsiunea “Marius Tucă Show” că România va reveni la o viață “cât de cât normală” în toamna acestui an.

„Dacă mergem bine cu vaccinarea, cred că în vara acestui an către toamnă o să vedem o începere a normalizării vieţii noastre. În speranţa că nu apare o tulpină care nu răspunde la vaccin”, a spus șeful DSU, potrivit alephnews.ro.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Raed Arafat a mai spus că datorită măsurilor “serioase” luate de autorități în ultima vreme, precum purtarea constantă a măștilor de protecție în afara locuinței sau repectarea distanțării sociale au contribuit la scăderea noilor infectări cu SARS-CoV-2: „Astea toate luate din timp şi păstrate au dus la acest lucru. Dar această stabilitate rămâne fragilă şi dacă nu respectăm regulile, poate creşte (rata de infectare – n.r.). E bine să păstrăm măsurile concomitent cu vaccinarea”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter