Prognoza meteo ANM! Lapoviță și ninsori, vânt puternic și ploi în mai multe regiuni

De Unica.ro, pe
Prognoza meteo ANM ne arată cum va fi vremea în intervalul 30 - 31 octombrie 2020. În unele zone va ninge, iar altele vor fi afectate de vânt puternic și ploi. 

Prognoza meteo ANM pentru intervalul 30 octombrie, ora 02:00 – 31 octombrie, ora 20:00, arată că vremea de toamnă va crea probleme în mai multe zone ale țării. Potrivit meteorologilor, la munte vor fi precipitații mixte, inclusiv lapoviță și ninsoare. 

Vântul va prezenta intensificări în cea mai mare parte a zonei montane, cu viteze de 60 – 80 km/h, iar pe crestele Carpaților Meridionali, rafalele vor depăși temporar 90 km/h. La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă”, se arată pe site-ul ANM.

Citește online gratuit numărul de noiembrie al revistei Unica

Vânt puternic va fi și în alte regiuni, cu precădere în sudul și vestul Olteniei, unde rafalele vor atinge viteze de 50 – 60 km/h.

Potrivit prognozei meteo, în cea mai mare parte din țară va ploua temporar. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 l/mp. Pe parcursul zilei de sâmbătă, 31 octombrie, sunt posibile precipitații mixte și în Subcarpații Moldovei.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter