Povestea emoţionantă a Mădălinei Ghenea! Provine dintr-o familie modestă, iar acum îi impresionează pe toți cu gesturile sale

De Libertatea.ro, pe

De fiecare dată când a avut ocazia, Mădălina Ghenea nu a ascuns faptul că multe din lucrurile pe care le-a făcut pentru a avea o carieră de succes au fost şi pentru a-şi ajuta familia. Astfel că, odată ce românca a ajuns pe culmile succesului, mama ei a renunţat la serviciu, iar fratele a reuşit să-şi cumpere un apartament în Capitală.

A fost nevoită să ia viaţa în piept încă de când avea 16 ani. Mădălina Ghenea provine dintr-o familie modestă, dar unită, care îşi permitea doar un trai decent, cu destule lipsuri însă, astfel că, într-o zi, ea a plecat din Slatina direct la Milano, visând ca la un moment dat să-şi ajute părinţii şi fratele să aibă tot ce-şi doresc.

Imaginea din copilărie a mamei sale, care făcea eforturi ca ea şi Alin, fratele Mădălinei, să primească cea mai bună educaţie, sau cea a tatălui ei, care se despărţea cu greu de ei pentru a munci în străinătate, pentru un ban în plus, a urmărit-o mereu.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter