Piciorul Angelinei, sfârcul lui JLo şi altele… au cont pe Twitter

De Adina Radu, pe

Angelina Jolie şi Jennifer Lopez nu sunt singurele vedete care au un cont de Twitter dedicat unei părţi a corpului. Află cine se mai număra pe lista celebrităţilor!
Când sfârcul sau piciorul tău are propriu lui cont de Twitter, e clar: eşti vedetă! După ce piciorul Angelinei Jolie şi sfârcul lui JLo şi-au făcut debutul duminică, la premiile Oscar, toată povestea a luat o întorsătură cel puţin ciudată, online.
La câteva minute după minorul incident al lui Jennifer Lopez de la Oscar (pe care îl neagă, de altfel), cineva a creat contul de Twitter @JLosNipple şi l-a inaugurat cu tweet-ul: „M-aţi văzut?”
Azi dimineaţă contul @JLosNipple avea mai mult de 5000 de followeri. În timpul ceremoniei de premiere a Oscarurilor, @JLosNipple a fost destul de prins în conversaţie cu un alt cont, @AngiesRightLeg, creat imediat dupa ce Angelina Jolie a intrat pe covorul roşu dezvăluindu-şi întregul picior drept prin crăpătura rochiei Atelier Versace.
Contul de Twitter dedicat piciorului Angelinei avea la ultima numărătoare 39000 followeri.
După nunta regală, ghiciţi cine a beneficiat de un cont de Twitter? Posteriorul Pippei. Au existat chiar două conturi: @Pippasbackside şi @pippasass, cel din urmă adunând mai mult de 3000 de followeri. Şi ca să rămânem în zona posterioară, fundul lui Kim Kardashian a strâns 7000 de fani pe contul @KimAss.
În materie de picioare care au cont pe Twitter nu o putem uita pe Rihanna (@Rihannaslegs) şi pe cântăreaţa R&B Keri Hilson (@KeriHilson_feet).
Printre conturile ciudate create pe Twitter se mai număra şi @Bieber_hair cu mai puţin de 1000 de followeri şi @50CentsTeeth cu 3,920 followeri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter