Paris Hilton de România a venit la castingul Next Top Model

Paris Hilton de România, cum este ea supranumită, este iubita lui Christian D şi a apărut deja în videoclipul piesei Vai a artistului. Este pasionată de bolizi şi speră din tot sufletul să îl cucerească pe Botezatu cu decaptobila ei de 100.000 de euro.
Peste 20.000 de tinere s-au prezentat la castingul Next Top Model by Cătălin Botezatu convinse că pot cuceri marile podiumuri ale lumii.
Printre acestea şi o tânără obişnuită deja cu glamour-ul showbiz-ului românesc. Paris Hilton de România, cum este ea supranumită, este iubita lui Christian D., provine dintr-o familie înstărită şi conduce un bolid decapotabil de fiţe, de aproape 100.000 de euro.

Chiar cu superbul exemplar şi-a pus în gând să îl cucerească pe cel mai dur dintre juraţii reality show-ului, Cătălin Botezatu. Dacă va reuşi să câştige un loc în drasticul cantonament Next Top Model, rămâne de văzut!
În curând telespectatorii se vor putea bucura de imagini spectaculoase, shooting-uri inedite şi prezentări de modă în cele mai exuberante locuri din lume, într-un nou sezon Next Top Model by Cătălin Botezatu.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter