O femeie a murit după ce și-a făcut 16 injecții cu botox

De Oana Savin, pe
O femeie în vârstă de 52 de ani din China a murit după ce și-a făcut 16 injecții cu botox, din dorința de a fi mai tânără și mai frumoasă.

Aceasta și-a pierdut viața în urma unui tratament cu botox pe care l-a făcut la o clinică de chirurgie estetică, relatează South Morning Post.

În urma tratamentului, femeia a leșinat. Ea a fost transportată de urgență la spitalul Queen Elizabeth, unde timp de 10 ore s-a zbătut între viață și moarte.

Poliția a dezvăluit că decesul femeii a fost provocat de o supradoză de botox, după ce i s-au făcut 16 injecții în mandibulă, frunte și bărbie.

În urma anchetei a fost reținut medicul care s-a ocupat de tratamentul femeii, în vârstă de 86 de ani. Acesta a făcut mai multe declarații contradictorii.

Inițial, el a afirmat că pacienta a ajuns la clinică fără programare, plângându-se de o problemă respiratorie din cauza astm-ului de care suferea.

Ulterior, medicul și-a schimbat declarația, susținând că femeia venise la clinică pentru tratament cu botox, dar au apărut probleme medicale.

Nu este prima dată când acest medic este implicat într-un astfel de caz. În anul 2003, o pacientă de-a sa a murit în urma unei liposucții.

Toxina botulinică sau botox este o neurotoxină care este utilizată și în tratamentul unor boli neurologice. În clinicile estetice, este folosită pentru eliminarea ridurilor fine și a celor de expresie.

Citește și: Sute de copii sărmani au scris scrisori către Moș Crăciun. Mesajele lor sunt impresionante

Citește și: Povestea frumoasei polițiste care dirijează circulația în Piața Victoriei din București 

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter