O femeie își vinde online laptele matern. Cât câștigă

De Unica.ro, pe
O tânără din SUA a găsit o metodă inedită de a obține venituri. Acesta s-a hotărât să-și vândă laptele matern online, după ce bebelușul a făcut șase luni și nu l-a mai alăptat. 

Julie Dennis, în vârstă de 32 de ani, a fost mamă surogat și a născut în august 2019. După ce bebelușul a împlinit șase luni, aceasta nu l-a mai alăptat. Atunci, tinerei i-a venit ideea să vândă laptele matern pe internet familiilor care aveau bebeluși născuți de mame surogat ce nu doreau sau nu puteau să le asigure hrana. Aceasta a cerut 90 de cenți pentru 500 de ml de lapte și a reușit să strângă aproape 20.000 de dolari.

Citește și: Laptele matern vindeca acneea bebelusului

„Nu este vorba numai despre bani, dar mă asigur că efortul merită pentru mine și familia mea. Pe lângă muls, petrec mult timp sterilizând și împachetând totul”, a declarat Julie, profesoară la o școală primară din Florida.

Ea a mai spus că această activitate este echivalentă cu un loc de muncă cu normă întreagă, chiar dacă a primit numeroase critici care au făcut-o să se simtă rușinată că cere bani pentru asta. Ea a explicat că procesul de curățare, ambalare și sterilizare a tuturor părților pompei între fiecare utilizare i-a ocupat mult timp.

lapte matern stocat in frigider

Citește și: “Alăptarea în public e sănătoasă, cu condiția ca mama să se spele pe mâini”, spune medicul neonatolog

Până în prezent, Julie a furnizat lapte pentru doi bebeluși până când aceștia au împlinit 1 an. A adunat peste 420 de litri, pe care i-a stocat în congelator, înainte să-i expedieze în cutii pline cu pachete de gheață, potrivit Dailymail.

Femeia a mărturisit că a folosit banii obținuți atât pentru cheltuieli, cât și pentru un cont de economii.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter