Meteo ANM: Vreme deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie

De Unica.ro, pe

ANM a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie. Valorile termice vor rămâne sub mediile multianuale în mai multe zone din țară.

Începând de ieri, 3 aprilie, ora 10:00 și până mâine, 5 aprilie, ora 10:00 este în vizgoare o informare meteo ANM cu privire la temperaturile scăzute din această perioadă.

Vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale. În noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol, a transmis Agenția Națională de Meteorologie.

Vremea ANM în București

În intervalul 4 aprilie, ora 09:00 – 5 aprilie, ora 10:00, vremea va continua să se răcească în București, devenind rece pentru această perioadă. Maximele se vor situa în jurul valorii de 11 grade, iar minimele vor avea cel mult 0 – 1 grade.

Citește și: Cum crede o profesoară de istorie din SUA că se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina: „Istoria nu se repetă. Rimează, dar nu ia niciodată exact aceeași formă”

Ucigașul care a inspirat personajul Hannibal Lecter: „Aș ucide din nou, dacă aș fi eliberat”

Ce au luat soldații ruși din Cernobîl când au părăsit centrala

Flick și soția lui vor deveni părinți! Primele imagini cu burtica Denisei Filcea

Pe parcursul zilei cerul va fi temporar noros, iar noaptea va deveni mai mai mult senin. Vântul va sufla
slab şi moderat, a mai anunțat ANM.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter