Maia Morgenstern, de urgență la spital. Ce a pățit actrița

De Mădălina Manole, pe
Maia Morgenstern trece prin momente destul de grele, dar este o luptătoare și nu renunță. Îndrăgita actriță a ajuns de urgență la spital, iar diagnosticul pus de medici nu a fost deloc îmbucurător.

Aflată pe scena teatrului din Piatra Neamț, Maia Morgenstern a căzut și lovitura a fost destul de puternică, astfel încât actrița a fost nevoită să mearga de urgență la spital. Întâmplarea nefericită a avut loc chiar de Dragobete, relatează știrile Kanal D. Ajunsă la spital, acuzând dureri de braț, Maia Morgenstern a aflat că are mâna ruptă și că va fi nevoită să o poarte în ghips.

Cu toate acestea, Maia Morgenstern nu a renunțat la programul său, ci a continuat să-și joace personajele cu aceeași dedicare și încântare, dar cu o mai mare atenție impusă de mâna fracturată. În acest moment, starea celebrei actriței este una bună, ca dovadă, a doua zi, Maia a plecat la Iași pentru a juca într-o piesă de teatru.

Maia Morgenstern in piesa Maitreyi

Maia Morgenstern în piesa „Maitreyi”

Maia Morgenstern, pe numele său complet Emilia Maia Ninel Morgenstern, s-a născut la București într-o familie evreiască și anul acesta, pe data de 1 mai, va împlini vârsta de 56 de ani. Actrița a fost căsătorită de două ori și are trei copii. În prezent este director al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală.

Citește și – Mihai Raiț Dragomir, Dorel din “Las Fierbinți”, tată pentru prima oară. Cum arată soția lui

Citește și – Jane Seymour a pozat în Playboy la 67 de ani. Cum arată azi Dr. Quinn

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter