Linkin Park: concert incendiar, aseară, la Romexpo!

De Diana Zagrean, pe

Pentru prima dată în România, Linkin Park a susținut aseară un concert incendiar la Romexpo cu 13 000 de fani. Încălzirea a fost asigurată de PhenomenOn, Coma şi Zdob și Zdub
Vremea a ținut cu fanii Linkin Park. Nicio picătură de ploaie n-a stricat cele 90 de minute în care rockerii și-au electrizat pur și simplu fanii prezenți aseară la Romexpo. Într-o formă de zile mari, Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave „Phoenix” Farrell, Joe Hahn și Rob Bourdon au făcut o atmosferă de milioane și au încălzit temperatura din Capitală cu multe grade.
Linkin Park: concert incendiar, aseară, la Romexpo!
Nou veniții-de la PhenomenOn, urmați de veteranii de la Coma și Zdob și Zdub au deschis concertul. La 20.20, în uralele și aplauzele publicului, Linkin Park și-au făcut apariția, începând în forță cu Faint, de pe cel de-al doilea album al lor, Meteora.
Au afișat încă de la bun început drapelul tricolor pe scenă și fanii le-au răspund fluturând din primul rând steagul Romanei, dar și al Ungariei, Albaniei și Statelor Unite.
Publicul de toate vârstele i-a primit entuziast și a cântat de la cap la coadă versurile pieselor lor, dovedind că sunt trup și suflet Hybrid Theory. De la nu metal la punk, trecând prin muzică electronică și hip-hop, americanii s-au întrecut în hituri: New Divide, Catalyst, What I’ve Done, One Step Closer, Waiting for the End, În The End, Numb.
Linkin Park: concert incendiar, aseară, la Romexpo!
N-au lipsit cele două piese proaspăt lansate de pe mult anticipatul lor album, Living Things : Burn it Down și Lies Greed Misery.

La In The End, Mike Shinoda a făcut o baie de mulțime atunci când a coborât de pe scenă să dea mâna cu fanii din primele rânduri.
Linkin Park: concert incendiar, aseară, la Romexpo!
Piesa care a închis concertul, Bleed It Out, a fost mixată cu faimoasa Sabotage a celor de la Beastie Boys, un tribut primit cu entuziasm de participanți. La final, Linkin Park și-a luat adio de la public împărțind pene de chitară și bețe de percuție celor din față scenei.
În mai puțin de o jumătate de oră după ce-a părăsit scenă, trupă a decolat către Nickelsdorf, unde cei șase au programat un show în cadrul Nova Rock Festival.
Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter