Ioana Maria Moldovan a născut. Iată prima declarație și prima imagine cu băiețelul prezentatoarei TV

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 ianuarie 2018, 11:39
Ioana Maria Moldovan a devenit mămică pentru prima oară, imediat după miezul nopții, pe data de 13 ianuarie. Prezentatoarea jurnalului Focus din Inima României, de la Prima TV, a născut un băiețel perfect sănătos.

Ioana Maria Moldovan a ales să nască pe cale naturală, iar micuțul, pe care vedeta l-a prezentat imediat prietenilor săi virtuali de pe Facebook, se va numi Andrei Ioan.

Ioana maria moldovan

A fost un moment emoționant. Este greu sa descrii în cuvinte ceea ce simți, mai ales că a fost și o naștere naturală, după trei ore de travaliu. N-a fost nici ușor, nici greu, dar în momentul în care l-am auzit plângând și medicului Raluca Uzum mi l-a pus în brațe a fost așa…nici nu știu cum să spun… clipele acestea se trăiesc, se simt, nu se pot explica sau povesti. Sper ca cifra 13 să-i poarte noroc și să fie un luptător așa cum a fost și la nașterea naturală. Am născut fără anestezie pentru că am ajuns cu o dilatație de șase și s-a hotărât că nu mai este nevoie.” – a declarat Ioana Maria Moldovan pentru Focus.

Ioana Maria Moldovan si Marian Gales

Ioana Maria Moldovan trăiește de 13 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de logodnicul său, Marian Galeș, fratele soțului Ilenei Ciuculete.

Citește și – Scandal infernal în familia Ilenei Ciuculete! Soţul ei o acuză pe prezentatoarea Ioana Maria Moldovan!

Citește și – Vedete care vor deveni mămici în 2018

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter