Insula Iubirii 2018. Replici acide între un concurent și o ispită masculină

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 12:51
Chiar dacă a început de doar câteva zile, spiritele s-au aprins deja la Insula Iubirii 2018. Bătălia de zilele acestea se dă între ispita Raul, bărbatul binecunoscut fanilor emisiunii, și Răzvan, cel mai petrecăreț concurent din acest sezon.

Raul, ispita masculină care salvează femei din relații abuzive

Toată lumea știe deja că Raul nu este la prima participare în acest show. De-a lungul anilor, el a încercat să aibă o abordare diferită a rolului său de ispită masculină, spre diferență de colegii săi. Dacă ceilalți flirtează intens cu fetele concurente și se concentrează pe ideea de seducție, Raul se apropie altfel de ele, poate și datorită faptului că este cel mai în vârstă dintre bărbații-ispită.

În sezoanele precedente, Raul a reușit deja să „salveze” două femei care veneau din relații abuzive, toxice, și care aveau nevoie să realizeze că bărbații pot fi și altfel decât partenerii lor de cuplu. Dacă în primul sezon de la Insula Iubirii în care a participat ca ispită, Raul a și avut o scurtă aventură cu concurenta Loredana, anul trecut el a legat o prietenie sinceră cu Alexandra, prietenie pe care o păstrează până în ziua de azi, dovadă fiind fotografiile publicate de cei doi în social media.

Ce s-a întâmplat între Răzvan și Raul de la Insula Iubirii 2018

Anul acesta, la Insula Iubirii 2018, Raul a primit sarcina de a merge 72 de ore la un date cu Cati, o concurentă venită pe insulă alături de iubitul ei mai tânăr, Răzvan. Bărbatul nu și-a ascuns dorința de a-și înșela partenera, iar Cati a mărturisit emoționată că ea probabil îl va ierta dacă o va înșela.

Surprins la auzul acestor vorbe, Raul a încercat încă o dată să se folosească de calitățile sale și să o convingă pe Cati că poate găsi un bărbat mult mai bun decât Răzvan, un bărbat fidel, un bărbat matur, un bărbat care să-și asume responsabilități precum creșterea copilului, Cati având un băiețel dintr-o relație anterioară.

Așa cum toată lumea știe, emisiunea pe care noi o urmărim acum la TV a fost filmată la începutul anului în Thailanda, concurenții fiind de mult timp întorși în țară. Drept urmare, în urma difuzării primelor episoade, un adevărat război al declarațiilor s-a născut între Raul și Răzvan.

Conform Libertatea, cei doi bărbați se ceartă de câteva zile în mediul virtual. Ispita Raul și-a umplut paginile de socializare cu glume ironice, prin care răspunde comentariilor acide ale lui Răzvan. Mai mult, Raul l-a adus în discuție și pe Dani Mocanu, artistul de manele pe care Răzvan îl preferă. „Fac și io o dedicație specială, pentru cel mai băiat de pe insulă! Nu ești brăbat, ești panaramă. Un șmecher cu parfum de damă… Se știe sau nu prea se știe„, a scris Raul pe o rețea de socializare.

Și, mai mult decât atât, el a ținut să posteze și o poză în care apare alături de un DEX, ca aluzie la limbajul trivial folosit de Răzvan.

raulpopa

Rămâne de văzut cum se va termina războiul dintre cei doi, având în vedere că emisiunea e abia la început, dar cu siguranță declarațiile celor doi bărbați nu se vor opri aici, cu atât mai mult cu cât nu știm încă dacă Raul va reuși sau nu să o salveze pe Cati din relația ei cu Răzvan.

Vezi și – Cine sunt ispitele feminine de la Insula Iubirii 2018

Vezi și – Bianca de la Insula Iubirii 2017 e de nerecunoscut, după mai multe intervenții estetice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter