Informare ANM: Val de căldură și disconfort termic accentuat

De Unica.ro, pe
După o zi în care a predominat instabilitatea atmosferică, o informare ANM arată că următoarele zile va fi din nou vreme călduroasă, iar disconfort termic va fi accentuat.

O informare ANM arată că astăzi, 6 iulie, până la ora 21:00 „în estul, sud-estul și parțial în centrul țării vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului și condiții de grindină.

În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 20…30 l/mp.” În schimb, de mâine vremea va fi călduroasă.

Citește și: Kate Middelton, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană bolnavă de COVID-19

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Scandal la Evaluarea Națională 2021, după ce au fost afișate notele de la contestații

Adi Nartea, declarații emoționante despre problemele sale de sănătate din trecut

Informare ANM: Val de căldură și disconfort termic accentuat

În intervalul 7 iulie – 11 iulie, „valul de căldură se va intensifica în regiunile vestice și sud-vestice, unde va fi caniculă și disconfort termic accentuat. În restul teritoriului vremea va fi călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creștere, îndeosebi în sud”, a anunțat ANM.

Și în București vremea va fi călduroasă în acest interval de timp. Disconfortul termic va fi în creștere, mai atrag atenția meteorologii.

„În a doua parte a zilelor de miercuri (7 iulie) și joi (8 iulie) probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice (averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului) va fi ridicată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 33 de grade, iar cele minime se vor situa între 17 și 21 de grade.”

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter