S-a încheiat prima stagiune a proiectului Teatru TV

De Unica.ro, pe

Celebrarea artiştilor români continuã la Antena 1 cu un nou proiect
Primăvara aceasta, TEATRU TV, un proiect de suflet al actorului Mihai Bendeac, a luat startul la Antena 1. Ambiţioasa iniţiativă de a aduce teatrul mai aproape de oameni a fost răsplătită însă din plin nu numai prin aplauzele din sala de teatru, ci şi de sutele de mii de români care au susţinut în fiecare săptămâna TEATRU TV prin simpla plăcere de a privi.
Cu “Doctori de femei”, “Pijamale”, “Bani din cer” şi  “O noapte furtunoasă”, Antena 1 a adus în casele românilor lumea fascinantă a teatrului, cu actorii ei mari şi spectacole savuroase.  Mulţumim românilor care au crezut în acest proiect ambiţios. Celebrarea artiştilor români continuã la Antena 1 cu un nou proiect la fel de îndrãzneţ: „Românii au artişti”, miercurea viitoare, de la 20:30.
În fiecare searã de miercuri, românii au salutat iniţiativa Antenei 1 de a aduce un astfel de proiect pe micile ecrane. Sãptãmânã de sãptãmânã, TEATRU TV a reusit sa bucure publicul cu seri de comedie spumoasã, cu spectacole memorabile si talentul unor actori care ne fac cinste. Ziua de miercuri a insemnat prin Teatru Tv că s-au uitat de zece ori mai mulţi oameni decât dacă s-ar fi umplut la refuz simultan toate sălile de teatru din România, corespunzãtor unei cote de piaţã de 10.9% şi un rating mediu de 4.9 procente la nivelul targetului comercial al staţiei, 18-49 urban.
La nivelul targetului all urban, aproape o jumãtate de milion de telespectatori au urmãrit în medie, în fiecare miercuri TEATRU TV la Antena 1. Succesul TEATRU TV este dovada că românii îşi iubesc artiştii, valorile, iar începând de miercuri, 10 aprilie, Antena 1 va reuni cei mai iubiţi artişti din România într-o abordare inovatoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter