Gwyneth Paltrow şi Chris Martin divorţează după 10 ani de mariaj

De Geo Berciu, pe

O veste neaşteptată a luat prin surprindere lumea mondenă a Hollywoodului: actriţa Gwyneth Paltrow şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin, divorţează după 10 ani de mariaj.
După 10 ani de căsătorie, actriţa Gwyneth Paltrow şi solistul trupei Coldplay, Chris Martin, au decis să divorţeze. Decizia nu a fost una deloc uşoară pentru cei doi şi au luat-o de comun acord.

Cei doi, care au împreună o fetiţă de 9 ani (Apple) şi un băieţel de 7 (Moses), au publicat vestea pe site-ul actriţei, însoţit de o fotografie în care zâmbesc amândoi. „De un an încercăm din răsputeri să vedem ce mai poate fi între noi şi am ajuns la concluzia că, deşi ne iubim mult, ne vom despărţi”, au declarat cei doi.

Interesant este că solistul Coldplay i-a oferit soţiei sale un tablou care surprinde o pasăre care zboară, ca semn al unui nou început în viaţă.

Mariajul lor părea una dintre cele mai trainice din lumea showbizului, însă în realitate, au făcut eforturi ca problemele lor să nu ajungă în presă. Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au căsătorit în 2003 în cadrul unui ceremonii secrete.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter