Fetiță de 8 ani, exmatriculată după ce i-a spus unei colege că o place

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 29 ianuarie 2021, 17:46

Delanie Shelton susține că ambii ei copii au fost exmatriculați. Fiica ei Chloe, în vârstă de 8 ani, a fost exmatriculată după ce i-a spus unei colege că o place.

Delanie a mai spus și că fiica ei a venit acasă plângând și a întrebat-o: „Mă mai iubește Dumnezeu?”, după ce i s-a spus la școală că Biblia îi permite să fie atrasă romantic doar de băieți/bărbați.

Fetiță de 8 ani, exmatriculată după ce i-a spus unei colege că o place

Și fiul lui Delanie în vârstă de 5 ani a fost exmatriculat. „Directoarea școlii m-a întrebat ce părere am despre fetele care plac alte fete și i-am spus că eu cred că este ok. M-a privit șocată și îngrozită.

Mi-au smuls copiii din școala pe care o urmează de 4 ani, timp în care și-au făcut prieteni, din cauza a ceva ce fiica mea a zis fără să înțeleagă prea multe”, a mai spus.

Delanie a mai declarat că speră să-și crească copiii în așa fel încât să iubească pe cine vor să iubească, indiferent de gen.

„Trebuie să ți se permită să faci ceea ce îți dorești. Fiica mea a fost atât de supărată. Plângea și mă întreba dacă Dumnezeu o mai iubește, dacă e greșit ce simte.

Am fost sunată de la școală și mi s-a zis că vor încheia legătura cu noi”, a continuat. Contactați de presă, reprezentații școlii au declarat:

„Din pricina intimității și a altor factori, politica școlii ne impune să ne abținem de la comentarii referitoare la studenți și la familiile lor”.

Foto: Shutterstock.com

Sursă: Mirror

Citește și:

Informare meteo: ANM anunță ploaie, lapoviță și polei în mai multe regiuni

Incendiu la Institutul „Matei Balș”: În ce stare se află pacienții transferați la alte spitale

Ce au găsit pompierii când au ajuns la Institutul „Matei Balș” pentru a stinge incendiul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter