Elixirul tinereţii: scandalul vedetelor care folosesc hormoni umani de creştere

De Adina Radu, pe

În 2007, actorul Sylvester Stallone a fost prins de către agenţii vamali australieni cu 48 de fiole de Jintropin, un hormon uman de creştere (HGH). Drogul este folosit de obicei de către atleţii care au nevoie de o recuperare rapidă, dar a fost interzis în cadrul sportiv din 2005 in America.
Totuşi, în ediţia din martie a revistei Vanity Fair, scriitorul Ned Zeman spune că problema hormonilor de creştere a trecut dincolo de mediul sportiv, tocmai în stabilimentul de la Hollywood. „Orice vedeta care a trecut de 50 de ani şi pe care o vedeţi cu probleme de stomac şi venele umflate pe braţe, probabil că ia HGH”.

În articol câţiva oameni din industria cinematografică recunosc că au folosit HGH şi efectele pe care acesta le are asupra corpului: „Am energia şi vibranţa unui om care are jumătate din vârstă mea.”

Deşi niciun actor de prima mână nu va fi numit în articol, Zeman se pare că a discutat cu ei neoficial şi vedetele văd HGH-ul, care poate costa până la 10.000 de dolari/an, ca pe o fântână a tinereţii într-o seringă.

Singura problemă pe care o mai au de rezolvat vedetele sunt efectele adverse ale hormonului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter