Fotomodelul nipon care la 47 de ani este confundată cu o adolescentă

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 24 mai 2018, 14:42
Are aproape 50 de ani, dar nimeni nu îi dă mai mult de 17. Un fotomodel nipon pare să fi descoperit elixirul tinereții, ea fiind confundată deseori cu o adolescentă.

Fotomodelul Risa Hirako, care are 47 de ani, este urmărită pe Instagram de peste 220.000 de oameni care își doresc să afle cum a reușit să se mențină tânără și frumoasă până la această vârstă.

Citește și: Femeia care nu îmbătrânește. Arată ca la 20 de ani și e confundată cu iubita fiului său

Potrivit Daily Mail, Risa excelează în industria modelingului nipon întrucât aspectul său atrage atenția caselor de modă care au contactat-o pe colaborări.

Hirako postează pe rețelele de socializare fotografii ce prezintă modul său de viaţă activ şi nu ascunde faptul că utilizează produse cosmetice bio pentru a-şi menţine aspectul tânăr.

De asemenea, ea preferă sucurile naturale, făcute în casă, ceaiurile organice, untul și laptele de migdale și smoothie-urile de banane.

Citește și: Femeia care la 50 de ani arată cu 25 de ani mai tânără

Femeia spune că una dintre gustările preferate sunt creveții la grătar cu legume, dar nu refuză înghețata de vanilie și budinca de ciocolată.

Deși nu arată de 47 de ani, Rita este mândră de vârsta ei pe care nu o ascunde.

🍃😃🍃 #lifestyle #fashion #beauty #risahirako #平子理沙

A post shared by RISA HIRAKO (@risa_hirako) on

Modelul este și blogger și își ține mereu fanii la curent cu noutățile din viața ei. Ea postează pe blog pictoriale, reclame și imagini inedite.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter