Eminem a împlinit 46 de ani. Uite cum arăta artistul în copilărie!

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 15 februarie 2019, 17:10
Astăzi, 17 octombrie, rapper-ul Eminem împlinește vârsta de 46 de ani. Artistul este cunoscut în întreaga lume, însă puțini sunt cei care știu cum arăta acesta în tinerețe!

Chiar dacă anii au trecut, Eminem pare neschimbat

Eminem in tinerete

Marshall Bruce Mathers, alias Eminem s-a născut în Saint Joseph, Missouri. El are descendență scoțiană, engleză, germană, elvețiană și poloneză. Tatăl său a abandonat familia la un an și jumătate de la nașterea lui Mathers, iar mama sa l-a crescut într-o sărăcie lucie. La 14 ani, Mathers a început să cânte rapp și hip hop sub pseudonimul M&M și a scos primul său album alături de o formație numita Bassmint Productions. Odată cu realizarea albumului The Slim Shady EP, și-a luat numele de scenă Eminem și a castigat numeroase premii. Eminem este unul dintre artiștii internaționali cu cele mai mari vânzări din Statele Unite. Revista Rolling Stone l-a clasat pe poziția 82 în topul „The 100 Greatest Artists of All Time” și l-a declarat „Regele muzicii Hip-Hop”.

Cantaretul Eminem

Eminem a vândut peste 170 de miilioane de albume și single-uri în întreaga lume. Artistul deține propria casă de discuri și un post de radio. În anul 2002, rapper-ul a jucat în filmul 8 Mille. A câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună melodie originală pentru piesa „Love Yourself”, devenind primul artist rap din toate timpurile care câștigă premiul. Rapper-ul a avut apariții în The Wash, Funny People și în serialul de televiziune Entourage. Eminem a cunoscut-o pe Kimberley Anne Scott în liceu, iar în 1999 s-au casatorit. În 2000, Kimberley a avut o tentativa de suicid și l-a dat in judecată pe Eminem pentru defăimare. Au divorțat în 2001, însă s-au recăsătorit în ianuarie 2006. Nu pentru mult timp, pentru ca în decembrie 2006 au divorțat din nou. Ei au o fiica împreună, Hailie Jade Mathers, născută pe 25 decembrie 1995. În anul 2010, artistul a susținut că nu va mai relua relația cu Kim. El a adoptat alte două fetițe: Alaina Mathers (fiica surorii lui Kim) și Whitney (fiica lui Kim dintr-o alta relație). Cântărețul este și tutorele legal al fratelui său vitreg, Nathan.

Piesa „Love Yourself” are peste 435 de milioane de vizualizări

Citește și: Fanii lui Eminem, traumatizați după ultimul concert al artistului

 Fiica lui Eminem e extrem de populară pe Instagram – Uite cum arată acum

Sursă foto: Hepta.ro, Facebook

Video: Youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter