Cum arăta Cristina Spătar tânără, în urmă cu 20 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 septembrie 2019, 12:12

Cristina Spătar a decis să își surprindă fanii și a scos de la naftalină o fotografie cu ea din urmă cu 20 de ani, care a strâns laude numeroase.

Fotografia cu Cristina Spătar tânără a fost postată de ea alături de descrierea „…1998 ??”. Fanii artistei au reacționat imediat cu mesaje pozitive, după cum arată Libertatea: „Splendidă”, „Ai fost super frumoasă și atunci!”,”Foarte frumoasă și naturală. Femeile care rămân așa de la Mama Natură sunt mult mai interesante”, „O doamnă așa frumoasă!”, „Fantastică”, „Naturalețea este frumusețea”, „Erai frumușică, acum ești superbă”, „Frumoasă și atunci și acum”, „Erai foarte tânără și foarte frumoasă. Și acum ești la fel”, „Ai editat poza?! Ai pus gene false?”.

Povestea de viață a Cristinei este una tumultoasă. Ea a divorțat de fostul partener, Alin Ionescu, dar a rămas să locuiască în continuare în vila lui, de dragul copiilor, Aida și Albert. La sfârșitul lui 2018 însă, artista a părăsit vila și s-a mutat cu cei doi copii în chirie. Ea a început între timp o nouă poveste de dragoste, dar preferă să rămână destul de discretă în această privință.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter