Elena Băsescu a născut cel de-al treilea copil. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 iunie 2018, 12:19
Elena Băsescu a născut în această dimineață. Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a devenit mamă pentru a treia oară.

Traian Băsescu este foarte mândru de statutul de bunic și nu a rezistat tentației de a publica pe pagina sa de Facebook o imagine cu micuța nepoțică, de altfel, prima fotografie cu aceasta. Alături de imagine, fostul președinte al României a scris: „Bun venit pe lume, Anastasia!”

Din poza se poate observa că micuța a venit pe lume la ora 7:52 avand 3,7 kilograme și 53 de centimetri. Însă detaliul care a atras atenția tuturor este altul: Anastasia va purta numele de familie al mamei. Se pare că proaspătul tătic, Cătălin Tomata, nu a ținut neapărat să-i dea fetiței numele lui.

Elena Basescu -a nascut Anastasia

Elena Băsescu a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă pe care a numit-o Anastasia. Elena Băsescu mai are doi copii din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda, o fetiță pe nume Sofia Anais, în vârstă de 4 ani, și un băiețel pe nume Traian Jr., de 3 ani. De aproape un an, fiica cea mică a fostului președinte al României trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Tomata, un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea, care este, de altfel, și tatăl fetiței nou-născute.

Citește și – Cine este Cătălin Tomata, tânărul de 25 de ani pe care Elena Băsescu îl va face tătic

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter