Dramă în familia Roman! Mioara s-a prăbuşit în casă

De Libertatea.ro, pe

Clipe de panică, duminică, în familia Mioarei Roman. Fostei soţii a lui Petre Roman i s-a făcut rău şi a leşinat, prăbuşindu-se în dormitor. Sora femeii, care se afla în vizită în acel moment, a fost cea care chemat o ambulanţă, pentru a-i acorda primul ajutor rudei ei.
Incidentul a avut loc duminică, în apartamentul fostei soţii a lui Petre Roman. Cel mai probabil, crede Mioara Roman, starea de rău a fost cauzată de căldura de afară.
„Duminică după-amiază, pe la ora 17.30, am avut un puseu de tensiune. M-am întins să mă odihnesc şi mi s-a făcut rău de tot. Am avut un fel de convulsie, m-am rostogolit şi am căzut din pat. Mă mir că nu m-am lovit mai rău… A
m avut noroc că era sora mea la mine şi, veţi râde, cea care a dat alarma a fost Sara, bichonul maltez al nepoatei Calina. Întâi m-a mirosit, m-a lins şi, când a văzut că nu reacţionez, s-a dus jos, la soră-mea, lătrând…
Apoi a venit Salvarea, m-a scos din criză, iar acum trebuie să mă odihnesc”, a povestit Mioara Roman pentru ziarulring.ro.
Deşi medicul de pe ambulanţă i-a recomandat să se interneze, Mioara Roman a refuzat acest lucru.
Citeşte mai multe despre Mioara Roman pe Libertatea.ro
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter