Două ispite celebre revin în 2018 la Insula Iubirii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 martie 2018, 14:11
Citește și

Cu un fizic de invidiat, foarte sexy, și cu un aer misterios, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită în cel de-al patrulea sezon Insula Iubirii! Și, mai mult decât atât, lui i se va mai alătura o celebră ispită – Nicoleta, cea care a reușit să dea emoții unei țări întregi, când i-a despărțit pe Nico și pe Cătălin.

După ce am aflat de curând că Maria Ilioiu revine în rolul de ispită la Insula Iubirii, pentru a treia oară, iată că astăzi o nouă informație despre show a ieșit la iveală. Maria Ilioiu nu va fi singura ispită celebră care se va întoarce în Thailanda! Andy, una dintre cele mai sexy ispite masculine de până acum, de la Insula Iubirii, cel care a reușit s-o facă pe Diana să se îndrăgostească de el se întoarce la Insula Iubirii 2018 și o aduce cu el și pe controversata ispită Nicoleta!

Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase. Sezonul trecut am învățat foarte multe despre mine, iar de data aceasta voi pune în aplicare toate acestea”, a povestit Andy.

În curând, noi cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas își vor putea testa relația prin intermediul deja celebrului reality-show și vor afla astfel dacă cel/cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul show-ului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau sunt nevoiți să meargă pe căi separate.

Radu Vâlcan se află chiar zilele acestea în Thailanda, pentru filmările show-ului. Ca în fiecare an până acum, ne așteptăm ca Insula Iubirii 2018 să aducă pe micile ecrane aceleași intrigi, povești de viață emoționante, dar și relații-interzise și sentimente puternice.

Ce a postat Bianca de la Insula Iubirii pe Facebook, la finalul emisiunii

Relație neașteptată între doi foști concurenți de la “Insula Iubirii”. Aurel și Diana formează acum un cuplu

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter