DIY cu Dana Rogoz la emisiunea „De suflet”

De Unica.ro, pe

Dana Rogoz ii invata pe telespectatorii “De Suflet” cum sa isi imbunatateasca garderoba si casa cu lucruri facute de mana
Dana Rogoz le ofera telespectatorilor emisiunii “De Suflet” o editie foarte utila. Sambata, de la ora 20:30, vedeta ProTv International impreuna cu invitatii sai au pregatit un subiect care va avea ca ingrediente imaginatia, putina indemanare si costuri foarte mici. “De multe ori, poate va doriti sa schimbati ceva in garderoba sau poate va doriti o mobila noua si nu stati prea bine cu bugetul…Iar daca va luati mobila, intervine alta problema. Cu ce umpleti rafturile? Va trebuie asadar cateva obiecte noi de decor, iar pentru asta trebuie sa umblati zile la rand prin magazine, sa gasiti ceva care sa se potriveasca.Asa ca va rog sa fiti pe faza, pentru ca la “De Suflet” invatam cum sa accesorizam o tinuta, ca sa fie cool, trendy sau de seara. Sau cum sa ne decoram casa fara sa investim bani multi”, povesteste Dana, care stie ce spune intrucat a invatat de la zero cum sa curate, sa vopseasca si sa transforme obiecte de mobilier, iar obiectele recreate au iesit foarte bine.
Asa ca sfaturile ei, impreuna cu aleCrinei Semciuc si Aylin Cadirvor fi foarte folositoare pentru aceasta editie in care se va explica conceptul “Do it yourself”.
Irina Markovits, beauty editor la revista The One este un consultant de stil foarte potrivit pentru a oferi cateva trucuri foarte ingenioase, ce vor da culoare subiectul abordat de Dana si de invitatii ei.
O astfel de editie vesela si plina de sfaturi utile nu putea fi lipsita si de muzica bunacu artisti la fel de inspirati:Sunrise Inc, Elena Gheorghe si Cezar “The Voice”, in aceasta sambata, la ProTv International.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter