Diana Dumitrescu, eliminată de la „Ferma Vedetelor”, însa nu va pleca acasă. Iată de ce!

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 16 februarie 2018, 10:52
Schimbare radicală la Ferma Vedetelor după primul duel din emisiune. După ce Rona Hartner a fost propusă pentru eliminare fiind acuzată că nu-și dă interesul și se ferește de muncă, toată lumea se aștepta să fie înfrântă și plece acasă, însă iată că nu a fost nici pe departe așa

.

Rona Hartner a fost propusă la duel cu unanimitate de voturi, iar aceasta a ales-o ca adversară pe Diana Dumitrescu, decizie care era de așteptat având în vedere că erau rivale încă de la început, blonda fiind printre cei mai înverșunați critici ai Ronei Hartner. Conform noilor reguli ale emisiunii Ferma Vedetelor, în competiție intră acum două perechi de concureți, astfel că în primul duel al sezonului s-au luptat echipele formate din Rona Hartner-Daniel Iordăchioaie şi Diana Dumitrescu-Majda Aboulumosha.

Spre surprinderea tuturor, Rona Hartner a ieșit învingătoare și Regina, Diana Dumitrescu, a fost prima concurentă eliminată de la Ferma Vedetelor. Însă, după lacrimi și regrete, în timp ce-și făcea bagajul, Diana a avut parte de o surpriză absolut nesperată. Nea Raţă i-a lăsat un mesaj sub „oglinda fermecată”, în care i-a spus că a primit o nouă şansă şi că a rămas în concurs, iar vestea i-a bucurat pe toți participanții la Ferma Vedetelor.

Citește și – Diana Dumitrescu, declarație de dragoste surprinzătoare: “Te iubesc ca o nebună!”. Cine este iubitul său

Citește și –  Patrizia Paglieri concurează împreună cu fiul ei la „Ferma vedetelor“

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter