Deznodământ neașteptat. Ce s-a întâmplat în ultimul episod al emisiunii „Insula Iubirii”

De Unica.ro, pe
Ultimul episod al emisiunii "Insula Iubirii" a avut un final total neașteptat care a adus în fața telespectatorilor momente tensionate și răsturnări de situație.

Doi dintre concurenții emisiunii „Insula Iubirii”, Teodora și Eusebiu, au stat față în față și au revăzut secvențe din trecut. Chiar și fără să aibă un inel de legodnă, Eusebiu avea planul făcut și a cerut-o în căsătorie pe Teodora, însă răspunsul acesteia a fost unul total neașteptat și acid: ”Eu consider că Eusebiu nu se va schimba niciodată. Îi doresc tot binele din lume și cred că i-am dovedit asta, dar prin faptul că mi-a dovedit că nu este un caracter puternic, n-are coerență în idei, în cuvinte, consider că nu este suficient de matur, ca să zic așa, pentru a avea o soție.”, – a transmis concurenta.

Relația dintre Gia și Bogdan, însă, s-a încheiat imediat după ”Insula Iubirii”: ”Eu și Bogdan nu mai suntem împreună, ne-am despărțit pe insulă, pentru că ne-am dat seama că nu mergea relația. Am decis să mă despart de el, nu am mai reluat relația, suntem civilizați, ne-am mai auzit la telefon, dar nu suntem împreună.”, – a transmis Gia.

Pentru Denisa și Adrian, în schimb, participarea la emisiunea ”Insula Iubirii” a însemnat o nouă șansă. Denisa a dezvăluit că formează un cuplu cu Adrian, însă el e plecat din țară: ”Până la urmă iubirea chiar învinge. Am plecat separați din Thailanda, însă după mult timp ne-am întâlnit și am decis să reluăm relația. Ne-am dat seama că putem să trecem peste greșeli și am ajuns la concluzia că iubirea chiar învinge.”, – a declarat Denisa.

Pe de altă parte, Costas și Geanina au rămas împreună, și, deși nu au confirmat, se pare că cei doi vor avea un copil.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter