Declarațiile pe proprie răspundere, vândute cu 1 leu

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 30 martie 2020, 17:20
Declarațiile pe proprie răspundere ce au fost distribuite de primăria unei comune din Vrancea sunt vândute de magazine cu 1 leu bucata.

Totul se întâmplă în comuna Broșteni din județul Vrancea. Aici, Primarul Emilian Dumitriu a dezvăluit că declarațiile pe proprie răspundere sunt vândute cu 1 leu în magazine, cu toate că el le-a dat pentru a fi distribuite gratuit.

Dragi broșteneni, am fost informat că declarațiile lăsate la magazinele sătești se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiți responsabili, să nu le vindeți între voi, ele sunt gratuite și așa trebuie să rămână. Nu putem face specula pe vremurile astea, e inadmisibil”, a afirmat edilul, citat de Știrile ProTV.

Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunțați, să-mi spuneți persoana sau magazinul și voi solicita o verificare amănunțită din partea poliției, pentru ca cei care nu sunt corecți să fie identificați și sancționați”, a scris el pe Facebook.

De asemenea, primarul a făcut apel la cetățeni să rămînă în case.

Totodată, vă rog să rămâneți în case. Nu mai socializați, nu vă plimbați pe la vecini, nu mergeți la cumpărături decât în cazuri de urgență, normal ar fi o dată la câteva zile. Vă rog, vă rog și iar vă rog, stați în casă, nu vreau să plângem mai târziu, trebuie să ne vedem sănătoși și să trecem cu bine peste aceasta perioadă. Stați în casă dacă vă pasă de cei de lângă voi: vecini, prieteni, rude, consăteni, bătrâni, bolnavi, copii!”,a mai scris  primarul Emilian Dumitriu pe rețeaua de socializare.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter