Cum va petrece Celine Dion primul Crăciun fără soțul ei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 06 decembrie 2017, 16:39
A trecut aproape un an de când soțul lui Celine Dion a murit. Rene Angelil, cel care i-a fost alături lui Celine 22 de ani, a decedat în ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, din cauza unui cancer la gât. În tot acest timp, vedeta s-a concentrat pe carieră pentru a putea trece peste acest eveniment nefericit, dar nu i-a fost deloc ușor. Artista se pregătește acum pentru primul Crăciun fără soțul ei.

Citește și – Celine Dion trece printr-o nouă dramă! Încă o persoană din familia ei are cancer

În cadrul unui interviu acordat unei publicații de peste Ocean, Celine Dion a mărturisit că va avea parte de niște Sărbători „dulci-amărui” și că va profita de această perioadă ca să petreacă timpul cu fiii ei în liniște. Cântăreaţa va merge împreună cu cei trei copii ai ei şi ai regretatului ei soţ, Rene-Charles, în vârstă de 16 ani, şi gemenii Nelson şi Eddy, în vârstă de şase ani, în Montana, la schi: o vacanță tradițională de sărbători pentru familia lor.

„Rene a făcut ca acea zăpadă să capete ceva magic, a pus ceva în acei munți, iar de fiecare dată când mergem acolo, simt că e și el alături de mine”, a declarat artista.

Moment cocasse lors de notre arrivée à Paris. ✈️ A humorous moment upon arrival in Paris!

A video posted by Céline Dion (@celinedion) on

Cu toate acestea, Celine Dion se teme ca vacanța să nu se transforme într-una tristă și spune că nu este pregătită să petreacă primul Crăciun fără soțul ei:

„Nu îmi vine să cred că se va împlini un an de când soțul meu a murit. Nu știu exact cțnd ajunge Moș Crăciun, dar dacă ar fi să îmi pun o dorință anul acesta, aș vrea să îi spuneți să nu se grăbească. Nu sunt pregătită! Este un moment cam amărui dar, totodată, avem nevoie să petrecem aceste Sărbători foarte veseli. Pentru mine, această vacanță nu înseamnă petrecere. Este un moment bun pentru a medita, pentru a încerca să îmi găsesc pacea și echilibrul, iar pentru copiii mei va fi un moment bun pentru a mânca și pentru a se juca”.

După perioada Sărbătorilor, artista va reveni la reședința ei din Las Vegas și spune că nu se va cufunda în tristețe pentru că familia ei are nevoie de ea.

„Nu pot să trăiesc gândindu-mă că mi-am pierdut soțul, iar băieții mei cresc fără tată. Trebuie să rămân puternică și încrezătoare pentru că acesta este stilul meu de viață: să fiu pozitivă, să îmi aleg bătăliile în care mă implic, să fac tot ce pot ca să trăiesc pentru ziua de azi, nu pentru cea de mâine și să fiu conștientă că nimic nu este perfect și că nu tot cee ace îmi doresc se va împlini”.

Celine Dion l-a întâlnit pe Rene Angelil pe când avea doar 12 ani. După câțiva ani de colaborare, cei doi și-au transformat relația profesională într-una de iubire. S-au căsătorit într-o ceremonie fastuasă în 1987, la Montreal, și au împreună trei fii.

Citește și – Emoționant: ce le-a spus Celine Dion micuților ei despre moartea tatălui lor

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter